2010...
2013-11-01
2010. december 10. A KÖH Észak-magyarországi Regionális Irodájában évről-évre visszatérő hagyomány volt, hogy minden év decemberében összejött a Tiszán inneni felügyelők egy kis csapata és szakmai kirándulás és megbeszélés mellett elbúcsusztattuk az óévet. Megvettük a karácsonyi borokat egy borkóstolás keretében, vacsoráztunk, majd este tánccal járultunk hozzá a kondíciónk fenntartásához.
Így történt ez 2010. évben is. Bodrogkisfaludon megnéztük a Dereszla Pincészetet, majd átmentünk Tállyára, a Homoky Pincészetbe. Itt volt egy borkóstolás, majd vacsoráztunk. És mivel a legtöbben jók voltunk ebben az évben is, bekopogott a Télapó. És bizony mindekit egyenként értékelve ajándékot kaptunk. Az agg Télapó igen hasonlított Simon Zoltán régész barátunkra. De ez csak véletlen műve lehetett, mert Zoli a Télapó eltávozását követően (szánnal elhúzott a zempléni égen) bejött és velünk borozott tovább. Az érdeklődők fogadják szeretettel a képeket.Ez nem nosztalgia! Emlékek. És arcok, akiket az élet szétszórt.
A képeket ide klikkelve lehet megtekinteni. A program autómatikusan elkezdi vetíteni a képeket. Az alsó sor csúsztatásával egyenként is megtekinthetők a képek.